Αυτός ο Αλόνσο θέλει να τους αποκλείσει όλους...

Λίγο μπερδεμένος ο Σίτο Αλόνσο, ξέχασε ποια ομάδα επεδίωξε να έχει αντίπαλο στα πλέι οφ και μίλησε για τη μεγάλη έκπληξη που μπορεί να κάνει η Μπασκόνια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Άρχισε με τη σφοδρή επιθυμία του να πετάξει εκτός είτε τον Ολυμπιακό είτε τον Παναθηναϊκό. Συνέχισε με το ρίσκο που πήρε χάνοντας από τη Ζαλγκίρις μήπως και του "καθίσει" η Ρεάλ, πράγμα που δεν έγινε. Και έφτασε να λέει πως η Μπασκόνια έχει πιθανότητες να ξεπεράσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Καλό είναι που ο Σίτο Αλόνσο πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα που ο ίδιος έχτισε με κόπο και την οδήγησε μάλιστα στα πλέι οφ. Θα μπορούσε όμως να είναι πιο σταθερός στις απόψεις του. Διότι κάπου... χάνεται.

Τι δήλωσε ενόψει ΤΣΣΚΑ; Άρχισε από τα... τετριμμένα. Ότι " κάθε αντίπαλος θα είναι απαιτητικός δεδομένης της ποιότητας που έχουν οι ομάδες". Προσέθεσε δε πως " έχουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτές. Ναι μεν ο αντίπαλος είναι έμπειρος, αλλά αυτό δεν μειώνει τις δικές μας ελπίδες. Ο αρχικός στόχος μας ήταν να μπούμε στην ομάδα και τώρα να κερδίσουμε τη σειρά. Είναι το φαβορί, αλλά θα το κάνουμε όσο πιο περίπλοκο γίνεται".

Η... σιγουριά θα τον "φάει" τον 41χρονο Μαδριλένο κόουτς. Δημήτρη (Ιτούδη) ακούς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK