Με Χάνγκα και Κοζέρ στην Αθήνα η Μπασκόνια

Οι Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Μπασκόνια για τον παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19/04, 21:15), αλλά η συμμετοχή τους στο τρίτο ματς των πλέι οφ δεν παραμένει αμφίβολη.

Με Χάνγκα και Κοζέρ στην Αθήνα η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια ταξιδεύει στην Αθήνα για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/04, 21:15), με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ, που απουσίασαν από τον δεύτερο αγώνα λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Παρόλα αυτά, η συμμετοχής τους παραμένει αμφίβολη, αφού δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε. Όπως όλα δείχνουν η συμμετοχής τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότερες να είναι μοιρασμένες.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα