Ανοιχτό παράθυρο για Ελλάδα άφησε ο Μπουρούσης!

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα ο Γιάννης Μπουρούσης υπό συγκεκριμένες βέβαια προϋποθέσεις.

Ανοιχτό παράθυρο για Ελλάδα άφησε ο Μπουρούσης!
Μπουρούσης Γιάννης

Ο Γιάννης Μπουρούσης χάρηκε πολύ την εφετινή παρουσία του στην Ευρωλίγκα, έδωσε προτεραιότητα στην παραμονή του στην Μπασκόνια, αλλά δεν απέκλεισε οτιδήποτε αναφορικά με το μέλλον του, αρκεί να βρεθεί σ' ένα περιβάλλον που θα του επιτρέψει να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Ο Έλληνας σέντερ, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Final-4, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε συνολικά: " Ήταν καταπληκτικό αυτό που κάναμε γιατί παίξαμε και εκπληκτικό μπάσκετ και αντιμετωπίσαμε δύσκολους αντιπάλους. Στην ομάδα με εμπιστεύτηκαν και με αποδέχθηκαν. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι μετράει η νίκη. Ένα σουτ το βάζεις, άλλο το χάνεις. Αν είχα το τελευταίο σουτ, θα το ξαναέπαιρνα. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν πειράζει, το σουτ του Άνταμς ήταν το δικό του. Μπορούσαμε πριν να είχαμε βάλει τις βολές. Σημασία έχει ότι χάσαμε, έχει τελειώσει πλέον.

Τελειώνει η σεζόν σ' ένα μήνα. Πάντα θα μιλήσω με την ομάδα, ξέρω ότι με θέλουν και θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα θα θέλουν να μου δώσουν παραπάνω χρήματα, αλλά θα παίξει ρόλο αν η ομάδα θα είναι ανάλογη. Θέλω να είναι ανταγωνιστική για να μπορώ να νιώθω καλά. Θέλω να πάω σε ομάδα με στόχο το Final-4. Μου αρέσει η Ευρωλίγκα, θα δούμε. Πρώτος στόχος μου είναι να είμαι στο εξωτερικό. Αν κάτι στην Ελλάδα με κάνω να νιώσω όπως στο εξωτερικό, μπορεί και να γυρίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπασκόνια - Λοκομοτίβ Κουμπάν 75-85

News 24/7

24MEDIA NETWORK