Μπουρούσης: "Πίστεψα ότι δεν θα ξαναβρεθώ σε Φάιναλ Φορ"

Ο σέντερ της Μπασκόνια, Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία των Βάσκων, στάθηκε στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρχει άγχος απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Μπουρούσης: "Πίστεψα ότι δεν θα ξαναβρεθώ σε Φάιναλ Φορ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπασκόνια πραγματοποίησε μία ονειρική σεζόν με... πρωτοστάτη τον "δικό" μας, Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας σέντερ ήταν εκπληκτικός καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κερδίζοντας επάξια μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της εφετινής διοργάνωσης.

O "Mπούρου", με αφορμή την εξαιρετική χρονιά της ομάδας, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ισπανικής ομάδας και αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία των Βάσκων, στάθηκε στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρχει άγχος απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Την πρώτη φορά που πήγα στο Φάιναλ Φορ ήμουν 23-24 ετών. Είχες αυτή την αίσθηση ότι πας να παίξεις στο Φάιναλ Φορ, απέναντι στους καλύτερους παίκτες. Δεν τα θυμάμαι όλα τόσο καλά, γιατί πέρασαν χρόνια. Έχω άγχος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί. Ύστερα από τέσσερις παρουσίες στο Φάιναλ Φορ, τώρα έχω περισσότερη εμπειρία.

Αφού νικήσαμε την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας μίλησα με τους συμπαίκτες μου. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ το καλοκαίρι πίστεψα ότι ίσως δεν θα βρεθώ ξανά στο Φάιναλ Φορ. Όμως, όλα έγιναν τόσο καλά εκείνον το μήνα που ήθελα να πω στα παιδιά να μην σταματήσουμε, ότι πρέπει να έχουν πίστη και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια".

Για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε: "Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, δεν ξέρω ακριβώς πόσα εκατομμύρια. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, τον κύριο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θέλουν να πάρουν την Ευρωλίγκα. Εδώ και πολλά χρόνια ο κύριος Ομπράντοβιτς δεν έχει πάρει το τρόπαιο, οπότε πάει εκεί για να το κερδίσει. Θέλουν να πάνε εκεί να νικήσουν. Εμείς πρέπει να πάμε στο Φάιναλ Φορ και να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην είμαστε φοβισμένοι. Δεν θέλω να πω ότι πάμε να το απολαύσουμε, γιατί αυτό παραπέμπει σε διακοπές. Πρέπει να πάμε εκεί χωρίς άγχος, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει και ίσως πάρουμε τη νίκη".

Για τη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ: "Δεν έχουμε στρες, η άλλη ομάδα το έχει. Οι συμπαίκτες μου έχουν εμπειρία από το Top 16 και τα πλέι οφ. Το έδειξαν αυτό. Πήγαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και 20.000 οπαδούς στο πλευρό της. Δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Έχουμε πλέον την εμπειρία γι' αυτό το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπουρούσης στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague

News 24/7

24MEDIA NETWORK