Μπουρούσης: "Σκληρή δουλειά για final four"

O καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκας για το μήνα Μάρτιο, ο Γιάννης Μπουρούσης στοχεύει ξεκάθαρα στο final four.

Μπουρούσης: "Σκληρή δουλειά για final four"

"O Kαρδιτσιώτης σέντερ είπε πολλά και σημαντικά: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το βραβείο μετά από τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ό,τι έχουμε πετύχει είναι χάρη στον κόουτς. Χαίρομαι που παίζω υπό τις οδηγίες, σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους φιλάθλους. Όλοι στην ομάδα συνεργαζόμαστε σαν να ήμασταν μαζί εδώ και δύο χρόνια. Όλοι παίζουν για το σύνολο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά μια νεανική ομάδα που δουλεύει σκληρά και θέλει να φτάσει στο Final Four".

"Είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, νιώθουμε καλά και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ξέρουμε πως αν παίξουμε σκληρά, έχουμε πιθανότητες να πάμε στο Final Four. Γιατί όχι; Το πλεονέκτημα έδρας μάς δίνει μια καλή πιθανότητα για πρόκριση, αλλά αν δεν παίξεις καλά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και πέρσι ο Ολυμπιακός δεν είχε πλεονέκτημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά προκρίθηκε, ενώ κι άλλες ομάδες στο παρελθόν το έχουν πετύχει αυτό".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ