"Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου"

Με δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball Τζόρντι Μπερτομέου ενημέρωσε πως η διοργάνωση θα περπατήσει στη νομική οδό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου "για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας".

"Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου"

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή "ShowTime" του "Cadena Cope" στη Μαδρίτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

"Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιοι τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις. Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάει πολύ παρακάτω.

Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλω ότι θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας", ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου.

Διαβάστε ακόμη:

"Καμπάνα" 150.000 ευρώ για την επίθεση Γιαννακόπουλου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK