Τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε 48 ώρες εξήγησε ο Σφαιρόπουλος

Στην πνευματική προετοιμασία των ερυθρόλευκων, τις δύο ημέρες που μεσολάβγησαν μεταξύ των δύο ματς στην Πόλη, στάθηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε 48 ώρες εξήγησε ο Σφαιρόπουλος

Φυσικά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήρε την αμυντική προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του για να έρθει το 74-62 επί της Εφές. Ταυτόχρονα όμως μίλησε για το τι μεσολάβησε προκειμένου να γυρίσει ο διακόπτης από το τρίτο στο τέταρτο παιχνίδι.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Ήταν ένα ματς δίχως αύριο και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην αρχή του αγώνα, παρότι η Εφές άρχισε εξαιρετικά, σκοράροντας εύκολα και παίρνοντας προβάδισμα 13 πόντων.

Αντιδράσαμε και στην τρίτη περίοδο έγινε μια σπουδαία μάχη. Στην τέταρτη όμως με την σπουδαία άμυνά μας κρατήσαμε την Εφές στους 8 πόντους, κάτι σημαντικό για να κυριαρχήσουμε. Θα πρέπει βέβαια να πω πως η σειρά είναι στο 2-2. Υπάρχει ακόμη ένα ματς και για το Final-4 χρειάζεσαι τρεις νίκες. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί θα γίνει μια μάχη. Τις τελευταίες 48 ώρες η πνευματική προετοιμασία που κάναμε ήταν πολύ σημαντική, αλλάζοντας το μομέντουμ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK