Τι συνέβη στη φάση που διαμαρτύρεται ο Μπαρτζώκας

Ευνοήθηκε ή όχι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα; Το συνδρομητικό κανάλι έριξε... φως στην μοιραία φάση που φωνάζει ο Έλληνας κόουτς, δείχνοντας πως έκανε... λάθος παίκτης που αγνόησε την εντολή του (φωτογραφία)!

Τι συνέβη στη φάση που διαμαρτύρεται ο Μπαρτζώκας

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης Χίμκι - ΤΣΣΚΑ είχαν έντονα συναισθήματα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα (και τελικό σκορ) 89-87, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην αμέσως επόμενη φάση με λέι απ του Τζένκινς.

Το καλάθι παρόλα αυτά δεν μέτρησε, αφού οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι. Αμέσως ήρθε η... έκρηξη από τον πάγκο της Χίμκι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεσπά προς τους... γκρι και την γραμματεία.

Αργότερα, ωστόσο, η NOVA με τη βοήθεια βίντεο έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι συνέβη στην επίμαχη φάση. Σύμφωνα με το συνδρομητικό, λοιπόν, έγιναν κατά σειρά τα εξής:

-- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε αλλαγή στις βολές του Γκιλ, θέλοντας να βάλει τον Χάνικατ.

-- Ο Γκιλ έχασε τη δεύτερη βολή και ο Μπαρτζώκας έκανε νόημα στον Χάνικατ να καθίσει στη θέση του.

-- Αυτός αντί να ακούσει τον προπονητή του, έμεινε δίπλα στην γραμματεία και η αλλαγή δεν ακυρώθηκε.

-- Μετά το καλάθι της ΤΣΣΚΑ (89-88) η γραμματεία σταμάτησε τον αγώνα για να μπει στο ματς ο Χάνικατ.

Όπως εξήγησαν στην NOVA, αν ο παίκτης στέκεται δεξιά του προπονητή, είναι γιατί θα μπει στο παιχνίδι. Κάτι που έκανε ο Χάνικατ, αγνοώντας το... σήμα που του έκανε ο Μπαρτζώκας.

Με λίγα λόγια φαίνεται πως έγινε... γκάφα. Η Χίμκι πάντως έχει κάνει ένσταση μετά το τέλος του αγώνα, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασιστεί και αν θα δικαιωθεί η πλευρά του Μπαρτζώκα έναντι αυτής του Ιτούδη.

Τι συνέβη στη φάση που διαμαρτύρεται ο Μπαρτζώκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK