Το "bullshit" στην ομιλία Σφαιρόπουλου είχε λόγο και αιτία

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε μεν συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Αρμάνι όμως θέλησε να κρατήσει άπαντες προσγειωμένους μέσω μίας "δυνατής" ομιλίας (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε 85-85 την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague πετυχαίνοντας την 7η νίκη τους στις 9 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι κρατούν χαμηλούς τόνους.

Για αυτό φρόντισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μέσω της ομιλίας του στα αποδυτήρια, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να τους λέει μεταξύ άλλων πως δεν έκαναν κάποιο σπουδαίο παιχνίδι και ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι αν δεν θέλουν να βρεθούν ξαφνικά από πρώτοι... τελευταίοι!

"Μην ακούτε αυτά που λένε ότι είστε πρώτοι. Αυτά είναι... bullshit (λέξη που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει μαλ@@@@@)", είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς "Σφαιρό" που προσέχει για να... έχει, από τη στιγμή που η Euroleague δεν είναι κούρσα αλλά μαραθώνιος και θα επιβιώσει αυτός που στο φινάλε θα είναι... ανθεκτικότερος αγωνιστικά και πνευματικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ:

"Αυτή η νίκη είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη με την Φενέρ. Αυτή η νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μαχόμαστε γιατί τώρα όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν απέναντί μας σπουδαία παιχνίδια απέναντί μας και θέλουν να μας κερδίσουν. Έχουν έξτρα κίνητρο.

Συγχαρητήρια για τον τρόπο που παλέψατε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν πέντε ριμπάουντ, πέντε επιθετικά. Αν το κάναμε αυτό από το πρώτο μισό θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι.

Πρέπει να το βελτιώσουμε. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Δεν κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Κάποιοι από εσάς ήσασταν εκτός παιχνιδιού και θέλουμε όλοι ο παίκτες να είναι σε καλό μομέντουμ, σε καλή κατάσταση, σε καλή συγκέντρωση.

Είναι σημαντικό όταν λέμε να σταματήσετε τη μπάλα, να την σταματάτε. Είναι σημαντικό όταν λέμε βοήθεια στη διείσδυση να πηγαίνετε και να βοηθάτε. Πήγες μέσα, μπλόκαρες το σουτ μαζί με τον αμυντικό, η μπάλα βγήκε έξω, οκτώ δεύτερα, παίξαμε καλή άμυνα, κερδίσαμε το ματς.

Και με την καλή σας άμυνα, καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και αν σκόραραν 43 πόντους νομίζω ότι ήταν καλύτερη άμυνα. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μην ακούτε εδώ και εκεί αυτά που λένε.

Ότι είστε πρώτοι. Αυτά είναι αηδίες. Είστε πρώτοι τώρα και θα είμαστε τελευταίοι στο τέλος αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας. Ρισκάραμε πάρα πολλά.

Είδατε ότι στο τέλος ήταν πόντος, πόντος. Και κερδίσαμε έναν πόντο. Σκόραραν 85 πόντους, σκοράραμε 86 αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να σκοράρουμε 86. Εντάξει;", ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στους παίκτες του στα αποδυτήρια, για να ολοκληρώσει με τη φράση "Let's go" ("πάμε"), "Μπράβο" και "big win" ("μεγάλη νίκη").

News 24/7

24MEDIA NETWORK