Το VIDEO με τα εγκαίνια του EuroLeague Escape Room

Δραπέτευσαν ή όχι οι Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Παππάς, Ιωάννης Παπαπέτρου και Λευτέρης Μποχωρίδης από το EuroLeague Escape Room. Οι απαντήσεις στο VIDEO...

Το VIDEO με τα εγκαίνια του EuroLeague Escape Room

H Turkish Airlines EuroLeague συνεργάστηκε με το Nο. 1 ελληνικό αθλητικό site, το Sport24.gr και δημιούργησε τo πρώτο Αθλητικό Escape Room στην Ελλάδα. Στον συνδυασμό προστίθεται και η GAME OVER, η κορυφαία εταιρεία δημιουργίας Escape Room.

Στα εγκαίνια του EuroLeague Escape Room, ο Διευθυντής του Sport24 Radio, Παντελής Διαμαντόπουλος υποδέχθηκε λίγο μετά τις 20.30 τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους Νίκο Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο της Game Over και έζησαν τα πιο αγωνιώδη 60 λεπτά της σεζόν.

Οι 4 παίκτες, κλήθηκαν να λύσουν τους γρίφους και να "κλέψουν" το κύπελλο της γνωστής διοργάνωσης για να αποδράσουν από το δωμάτιο. Στο τέλος την εκδήλωσης, μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό και τους δημοσιογράφους ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους 4 παίκτες να φωτογραφίζονται με το κοινό και να απολαμβάνουν το πάρτι των εγκαινίων. Δείτε το VIDEO.

Πληροφορίες για το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room, αποτελεί ένα καινοτόμο εγχείρημα που έχει ως στόχο να μεταφέρει τους συμμετέχοντες - λάτρεις του μπάσκετ αλλά και μη - στον κόσμο της EuroLeague, συνδυάζοντας την πιο γνωστή αθλητική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη, με μία δημοφιλή ψυχαγωγική δραστηριότητα.

Όλες οι παρέες που θα συμμετάσχουν μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι και για να παρακολουθήσουν τους τελικούς του Final Four που θα διεξαχθούν από 19 Μαΐου έως και 21 Μαΐου στην Κων/πολή, προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου airshop.gr. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το euroleaguescaperoom.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK