Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Με σούπερ Τζάνινγκ η Λοκομοτίβ, διπλό η Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Με σούπερ Τζάνινγκ η Λοκομοτίβ, διπλό η Εφές
Τζάνινγκ Λοκομοτίβ Κουμπάν

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με τον Άντονι Ράντολφ να τελειώνει το ματς με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη φινλανδική Λόιμα. Ο Ματ Τζάνινγκ έκανε ντεμπούτο με 15 πόντους και 5 ασίστ, σ' ένα ματς που η "Λόκο" είχε 46% από το τρίποντο και 25 τελικές πάσες.

Εφές: Μέσα από το διπλό στην έδρα της Μπάνβιτ ξεπέρασε η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς την ήττα στο ΟΑΚΑ. Οι δευτεραθλητές Τουρκίας επικράτησαν 92-87 με τον Τομά Ερτέλ να σκοράρει 16 πόντους και να δίνει 10 ασίστ. Ο Μπράιαν Ντάνσον με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Τσεντί Οσμάν με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ ακολούθησαν σε απόδοση τον Γάλλο. Με τη νίκη αυτή η Εφές παρέμεινε με την Φενέρμπαχτσε στην κορυφή.

Νταρουσάφακα: Μία από τις πιο ευρείες νίκες της στο τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε τη Δευτέρα η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι χάρη στο 92-52 επί της Ουσάκ. Ο Σκότι Ουιλμπέκιν με 16 πόντους ήταν για ακόμη ένα ματς ο πρώτος σκόρερ των "πράσινων" που είχαν 12/23 τρίποντα και 26 τελικές πάσες.

Φενέρμπαχτσε: Μολονότι στα 3'42'' πριν από τη λήξη η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχανε 67-72 από την Κόνιασπορ, έτρεξε επιμέρους 10-1 μέχρι τέλος και με το 72-68 παρέμεινε στην πρώτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους και ο Λουίτζι Ντατόμε με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ωστόσο τα καλάθια του Έκπε Ούντοχ έκαναν τη διαφορά. Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ με 24 πόντους και 10 ασίστ ήταν μόνιμη απειλή για την άμυνα της Φενέρμπαχτσε.

Μάλαγα: Οριακά στην 8άδα η Ουνικάχα, έχασε 89-79 από τη Φουενλαμπράδα και συμπλήρωσε δέκα ήττες σε 20 αγωνιστικές. Μονάχα ο Νέντοβιτς με 15 πόντους και 7 ασίστ ξεχώρισε από τους Ανδαλουσιάνους που δεν διάγουν την καλύτερη περίοδο της σεζόν.

Ερυθρός Αστέρας: Άνετη ήταν η επικράτηση της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς επί της Σουτιέσκα στο Βελιγράδι. Με 21 πόντους σε 21 λεπτά από τον Μάικ Τσίρπες η κάτοχος του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα επιβλήθηκε 96-67 και έφτασε το 18-6 σε 24 ματς, σταθερά πίσω πάντως από την Μπουντούτσνοστ.

Τσεντεβίτα: Μέσα από τις νίκες της στην Αδριατική Λίγκα προσπαθεί ν' ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Μρσιτς. Ο Μπίλαν με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο Πούλεν με 17 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ της στο 77-63 επί της Μέταλατς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK