Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πάντα πρώτη η Εφές, triple-double ο Ντίξον!

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πάντα πρώτη η Εφές, triple-double ο Ντίξον!

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε αυτό που ήθελε στο ματς με την Μπουγιουκσεχίρ και παρέμεινε στο +2 από τον ανταγωνισμό για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Στο 87-77 του "Αμπντί Ιπεκτσί" ο Τομά Ερτέλ είχε 19 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Τζέισον Γκρέιντζερ 12 πόντους και 9 τελικές. Στο σκοράρισμα βοήθησαν επίσης ο Ντέρικ Μπράουν με 13 πόντους (10 ριμπάουντ) και ο Τσεντί Οσμάν (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Φενέρμπαχτσε: Με τον Μπόμπι Ντίξον να κάνει triple double με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, η ομάδα του Ομπράντοβιτς έμεινε στο κατόπι της πρωτοπόρου Εφές χάρη στο 100-80 επί της Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλες τις βασικές κατηγορίες (ποσοστά, ριμπάουντ, ασίστ) και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνοδιού. Εκτός του εκπληκτικού Αμερικανού, ο Ούντοχ είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε 15 πόντους.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πάντα πρώτη η Εφές, triple-double ο Ντίξον!

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με τον αέρα της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τους 18 πόντους του καταλυτικού Άντονι Ράντολφ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 81-63 της Κράσνι Όκτιαμπρ στο Κράσνονταρ και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της Λίγκας των Ανατολικών Χωρών, με την ελπίδα να πλασαριστεί μέχρι και δεύτερη, αποφεύγοντας το πιθανό σταύρωμα με την ΤΣΣΚΑ στα ημιτελικά. Διψήφιοι σε πόντους ήταν επίσης οι Ματ Τζάνινγκ με 16 (αλλά και 1/6 τρίποντα) και ο Αντρέι Ζούμπκοφ με 12.

Μάλαγα: Τρίτη σερί νίκη και 13η σε 25 αγωνιστικές στην ACB για την Ουνικάχα, η οποία αρχίζει ν' ανακτά τη θέση της στην πρώτη οκτάδα της ACB. Η ομάδα του Τζοάν Πλάθα επικράτησε 82-77 της ανταγωνίστριας Μπιλμπάο και εδραιώθηκε στην έβδομη θέση. Οι Ανδαλουσιάνοι έχαναν για 30 λεπτά, αλλά χάρη στο επιμέρους 34-19 στην τέταρτη περίοδο έφτασε στην ολική ανατροπή από το -14! Γουίλ Τόμας με 16 πόντους, Κένι Χέις με 15 και Αλμπέρτο Ντίαθ με 13 ξεχώρισαν από τη Μάλαγα.

Νταρουσάφακα: Καλύτερη σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες (ποσοστά, ριμπάουντ, ασίστ) η ομάδα του Οκτά Μαχμούτι νίκησε 75-66 την Μπεσίκτας, στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, και διατηρήθηκε σε τροχιά τετράδας πριν από την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Ο Σκότι Γουιλμπέκιν είχε 18 πόντους με 1/7 τρίποντα, διψήφιοι και οι Μπιέλιτσα-Ρέντινγκ.

Ερυθρός Αστέρας: Δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις

Τσεντεβίτα: Δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK