Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Με buzzer beater η Φενέρ, επεισοδιακή νίκη η Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Με buzzer beater η Φενέρ, επεισοδιακή νίκη η Εφές

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φενέρμπαχτσε: Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς με την Τουρκ Τέλοκομ, ευστοχώντας στο σουτ της νίκης για το 85-83! Ο Σέρβος σηκώθηκε από το 8,5 μέτρα και βρίσκοντας στόχο με ταμπλό απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι... killer. Τι είχε ξανακάνει άλλωστε στον τελικό του τουρκικού κυπέλλου με την Νταρουσάφακα.

Με το σουτ αυτό η Φενέρμπαχτσε γλίτωσε μια ήττα που θα έβαζε επί της ουσίας τέλος στις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Πλέον το σύνολο του "Ζοτς" είναι στο 18-6 κυνηγώντας την Εφές. Ο Μπογκντάνοβιτς εκτός από από μηχανής θεός ήταν και πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ενώ 15 είχε ο Μπόμπι Ντίξον. Εκτός 12άδας ήταν ο Κώστας Σλούκας.

Εφές: Στο επεισοδιακό ματς στην Τραπεζούντα, το οποίο διακόπηκε για περίπου μισή ώρα λόγω συνθημάτων και αποχώρησης των διαιτητών, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε 73-65 και διατήρησε το +2 από τους διώκτες της. Ο Ντάριο Σάριτς με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ ηγήθηκε της επιτυχημένης προσπάθειας για το διπλό, τη στιγμή που ο Τζέισον Γκρέιντζερ είχε 16, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Πιο φρέσκια από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λόγω έλλειψης έξτρα αγώνων μεσοβδόμαδα, η Ούνιξ επικράτησε πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το 80-76 στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης στη Λίγκα των Ανατολικών Χωρών, καθώς προηγήθηκε 76-63 στο 37'10''. Ο Κώστας Καϊμακόγλου με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν εκ των καλύτερων των νικητών, οι οποίοι πήραν 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ από τον Κιθ Λάνγκφορντ, καθώς επίσης 16 πόντους, 6 ασίστ από τον Χοακίμ Κολόμ. Ντιλέινι με 17 πόντους (5 ασίστ, 4 ριμπάουντ), Ράντολφ-Ντρέιπερ με 13 και Μπρόκχοφ με 12 (7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) δεν έφταναν στην ομάδα από το Κράσνονταρ.

Νταρουσάφακα: Πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη η ομάδα του Οκτά Μαχμούτι επιβλήθηκε 70-63 της Μπουγιουκτσεμέτζε με τον Σκότι Γουιλμπέκιν σε ηγετικό ρόλο. Ο Αμερικανός είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, τη στιγμή που Ερντέν και Μαρκοϊσβίλι έδωσαν άλλους τόσους. Ο Γεωργιανός πέτυχε ένα κομβικό τρίποντο στα 92'' πριν από τη λήξη σπάζοντας την τότε ισοπαλία (64-61).

Μάλαγα: Η Ουνικάχα πλασαρίστηκε στην 6η θέση της κατάταξης της ACB μετά την τέταρτη σερί επιτυχία της στο πρωτάθλημα. Για το 70-59 επί της Μπανταλόνα έβαλαν το χεράκι τους ο Κουζμίνσκας με 13 πόντους, ο Τόμας με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, καθώς ο Κούλι με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ. Η ομάδα του Πλάθα μπορεί να κυνηγήσει πλέον και την 5η Γκραν Κανάρια.

Τσεντεβίτα: Σε ματς του κροατικού πρωταθλήματος η ομάδα του Νταμίρ Μρσιτς νίκησε 107-60 την Κβάρνερ στο Ζάγκρεμπ, χάρη σε 26 πόντους και 8 ριμπάουντ του Λούκα Ζόριτς.

Ερυθρός Αστέρας: Δεν είχε υποχρεώσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK