Η "φάση της χρονιάς" στο Βελιγράδι και η απίθανη ασίστ του Χουέρτας (VIDEOS)

Εντυπωσιακή βραδιά στην Ευρωλίγκα, με τρομερές φάσεις σε όλες τις αναμετρήσεις. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μαρσελίνιο Χουέρτας, Άλεξ Τάιους και Ντάριους Άνταμς, ενώ στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουμε -κατά πάσα πιθανότητα- το "highlight της χρονιάς".

Η "φάση της χρονιάς" στο Βελιγράδι και η απίθανη ασίστ του Χουέρτας (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Play of the night: Ο Νίκολα Κάλινιτς βγαίνει στον αιφνιδιασμό, παίρνει τα βήματα για λέι απ, όμως ο Μπράιαν Ραντλ έρχεται σαν "από μηχανής θεός" και τον κόβει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει στον Μάρκους Γουίλιαμς, ο οποίος αποφεύγει με προσποίηση τον Ντέβιν Σμιθ, αλλά δέχεται μία εκπληκτική τάπα από τον Νέιτ Λίνχαρτ. Η φάση ολοκληρώνεται με ένα τρομερό τρίποντο του Τζέρεμι Πάργκο στον αιφνιδιασμό για την Μακάμπι.

Το κάρφωμα της βραδιάς: Ο Άλεξ Τάιους της Μακάμπι Τελ Αβίβ δέχεται την μπάλα στη ρακέτα, κάνει την διείσδυση και καρφώνει εντυπωσιακά μπροστά στον Μάρκο Τέγιτς.

Το κλέψιμο της βραδιάς: Ο Ντάριους Άνταμς "κλέβει" το... πορτοφόλι του Νάντο ντε Κολό και ολοκληρώνει τη φάση με ένα όμορφο λέι απ, παρά την υπερπροσπάθεια του Γάλλου γκαρντ.

Η ασίστ της βραδιάς: Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας παίρνει το σκριν από τον Τίμπορ Πλέις, κάνει την διείσδυση και την κατάλληλη στιγμή δίνει μία εκπληκτική πάσα κάτω από τα πόδια (!) στον Γερμανό σέντερ, ο οποίος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό κάρφωμα.

Διαβάστε ακόμα:

Το 3D τρίποντο του Διαμαντίδη (VIDEO)

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 77-81 (VIDEO)

Η τάπα της βραδιάς: Ο Διαμαντίδης "κατατροπώνει" τον Τόμιτς (VIDEO)

Μεγάλο διπλό η ΤΣΣΚΑ, με άγριες διαθέσεις η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Μαχαιριά για Μακάμπι (VIDEOS)

ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΠΑ: ο Γιάνκοβιτς κατατρόπωσε τον Τόμιτς (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK