Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ανατροπή και νίκη για την Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ανατροπή και νίκη για την Εφές

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς κυνηγούσε σταθερά την Μπεσίκτας στο πρώτο ημίχρονο μένοντας πίσω 9-10 πόντους, παρόλα αυτά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο και νικώντας 79-72 παρέμεινε στην κορυφή (παρέα με τη Φενέρμπαχτσε). Ο Ντέρικ Μπράουν είχε 20 πόντους όντας με 8/10 δίποντα ο πιο αποδοτικός παίκτης των γηπεδούχων, αυτό που σίγουρα προβλημάτισε τον Ίβκοβιτς ήταν τα 13 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να έχει συνολικά δέκα λιγότερα (40-30).

Νταρουσάφακα: Η ομάδα του Οκτάι Μαχούτι έπιασε καλή απόδοση απέναντι στην Κόνιασπορ και με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων έφτασε εύκολα στο 90-63. Ο Λουκ Χαραγκόντι με 15 ήταν ο αρχισκόρερ των "πρασίνων".

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Ήττα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ για το καθοριστικό ματς του Top16 με τον Παναθηναϊκό. Η "Λόκο" δέχθηκε τους πρώτους πόντους του ματς (3-0) και χωρίς να προσπεράσει ποτέ έχασε 96-91 εκτός έδρας από Νίζνι Νόβγκοροντ. Η απουσία του Ράντολφ μέτρησε σε αυτό το ματς παρά το γεγονός ότι ο Σίνγκλετον είχε 29 πόντους με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Ντιλέινι 24 με 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ και ο Τζάνινγκ 20 πόντους με 4/6 τρίποντα και 5 ριμπάουντ. Τη ζημιά στην άμυνα των φιλοξενούμενων έκαναν τα 14/29 τρίποντα των γηπεδούχων, εκ των οποίων 5/7 είχε ο Χβοστόφ (26 πόντοι) και 4/8 ο Στρέμπκοφ (20 πόντοι). Ο Ραντ έδωσε επίσης 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Μάλαγα: Δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγά η Ουνικάχα και να ξεπερνά την πολύ δύσκολη τελευταία χρονική περίοδο που πέρασε. Κόντρα στη Σαραγόσα, η ομάδα του Πλάθα έπαιξε καλή άμυνα και κράτησε χαμηλά την αντίπαλό της, γεγονός που την οδήγησε στη νίκη. Ο Τόμας και ο Τζάκσον ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μάλαγα με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Φενέρμπαχτσε: Το εμπόδιο της Μπουγιουκτσεμέτζε δεν ήταν δυνατόν να προβληματίσει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωτευουσιάνοι έβαλαν το νερό στ' αυλάκι και έφτασαν σε μία από τις εύκολες νίκες της στο τουρκικό πρωτάθλημα κατά την εφετινή σεζόν. Η διαφορά στο δεύτερο μέρος λίγες ήταν οι φορές έπεσε κάτω από τους 20 πόντους. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 25 πόντους αολι 5/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος για τη Φενέρμπαχτσε.

Ερυθρός Αστέρας - Τσεντεβίτα (15/3, 19:45)

News 24/7

24MEDIA NETWORK