Πώς θα ήταν τώρα το Top16: Η εικόνα των δύο ομίλων, πιθανός ο ελληνικός "εμφύλιος"!

Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα, ο ελληνικός "εμφύλιος" στον όμιλο του Top16 είναι αρκετά πιθανός.

Πώς θα ήταν τώρα το Top16: Η εικόνα των δύο ομίλων, πιθανός ο ελληνικός "εμφύλιος"!
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Καλάθης Σπανούλης

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί, κατά πάσα πιθανότητα, να περιμένουμε έως ότου μάθουμε αν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα συνυπάρξουν στον όμιλο του Top16, όπως συνέβη και πρόπερσι.

Επειδή οι "ερυθρόλευκοι" μοιάζει δύσκολο να χάσουν (από την Μπασκόνια) την πρώτη θέση του Β' ομίλου, αυτό που απομένει να καθοριστεί είναι η θέση των "πρασίνων" (όταν κλειδώσουν την πρόκριση). Μετά την έκπληξη που έκανε η Ζιελόνα Γκόρα στη Ρωσία, η κατάσταση στον Γ' όμιλο έμπλεξε κάπως, αν και το 93-86 επί της Μπαρτσελόνα αποκατέστησε κάπως τις ισορροπίες.

Πλέον, οι "πράσινοι" οφείλουν πρώτα να νικήσουν τους πρωταθλητές Πολωνίας για να αισθάνονται ασφαλείς και μετά να κοιτάξουν το πλασάρισμα. Όπως όλα δείχνουν πάντως, η θέση τους θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα στο ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, πριν ακριβώς πέσει η αυλαία της ρέγκιουλαρ σίζον (17/12).

Εφόσον οριστικοποιηθεί η πρωτιά του Ολυμπιακού, μόνο στην περίπτωση που η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς τερματίσει τέταρτη, θα υπάρξει "ελληνικός εμφύλιος" στην επόμενη φάση.

Προς το παρόν η κατάσταση έχει ως εξής:

1ος όμιλος

1Α - Φενέρμπαχτσε

2Β - Μπασκόνια

3Γ - Παναθηναϊκός

4Δ - Νταρουσάφακα

1Γ - Μπαρτσελόνα

2Δ - Μάλαγα

3Α - Μπάγερν

4Β - Τσεντεβίτα

2ος όμιλος

1Β - Ολυμπιακός

2Γ - Λοκομοτίβ Κουμπάν

3Δ - Μπάμπεργκ

4Α - Χίμκι

1Δ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2Α - Ερυθρός Αστέρας

3Β - Εφές

4Γ - Ζαλγκίρις

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 93-86

Το απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη!

Τι έγινε στα ματς της Παρασκευής

News 24/7

24MEDIA NETWORK