Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης στην ΕΡΤ

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ, η οποία θα μεταδώσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν (16/10, 18:00), ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "Euroleague Show" με το post game του αγώνα Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα. Παράλληλα, η Δημόσια τηλεόραση απέκτησε τα δικαιώματα των εντός και εκτός έδρας αγώνων του Άρη στο Eurocup.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης στην ΕΡΤ
INTIME SPORTS

Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο, η δημόσια τηλεόραση προσφέρει στους Έλληνες φιλάθλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και όλα τα στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, με ζωντανές εκπομπές και μεταδόσεις.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 23.00 και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, η εκπομπή Euroleague Show με προσκεκλημένο τον Στιβ Γιατζόγλου, παρουσιάζει όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων της βραδιάς, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Το ρεπορτάζ από τον αγώνα των "ερυθρολεύκων" στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Κώστας Σκουλάς. Η εκπομπή περιλαμβάνει και ειδικό αφιέρωμα στον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, με αποκλειστικές συνεντεύξεις των Γιώργου Πρίντεζη, Πάτρικ Γιανγκ και Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 18.00, η ΕΡΤ 2 και η ΕΡΤ HD μεταδίδουν ζωντανά και αποκλειστικά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Παναθηναϊκό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιάννης Ντεντόπουλος.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στην ΕΡΤ2 ολοκληρώνεται το βράδυ της ίδιας μέρας με δίωρη εκπομπή (23.00 -01.00) και καλεσμένο στο στούντιο τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά. Στην εκπομπή θα προβληθεί και μεγάλο αφιέρωμα του Γιάννη Νάτου στους "πράσινους" καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθη και Τζέιμς Γκιστ.

Επίπλεον, η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων μπάσκετ της ΚΑΕ Άρης στο Eurocup για τη σεζόν 2015 – 2016.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το WebTv της ΕΡΤ, οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK