Τζόρτζεβιτς: "Μην τρελαθούμε από το πρώτο λεπτό"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το κρίσιμο ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα και τις παγίδες που κρύβει.

Τζόρτζεβιτς: "Μην τρελαθούμε από το πρώτο λεπτό"

Το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα κρίνει έως ένα βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" ανέφερε: " Πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ ό,τι καλύτερο έχουμε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτεί το ματς για να πετύχουμε το στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη. Επιπλέον, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ματς που χάσαμε στην Πολωνία και πως το χάσαμε

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην τρελαθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δε θα κερδίσουμε ούτε από το πρώτο δεκάλεπτο ούτε από το δεύτερο. Το ματς θα πάει, λεπτό-λεπτό, μπάλα-μπάλα, φάση-φάση. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν έχουμε και πάλι τη συμπαράσταση του κόσμου μας τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Με τον κόσμο μας, που μας δίνει ενέργεια, θα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Οι τελευταίες εβδομάδες μας έκαναν πολύ καλό σαν ομάδα. Δεν είχαμε ταξίδια και είχαμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε σωστά, δημιουργώντας αποθέματα… ενέργειας. Πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και με την επιστροφή του Παππά έχουμε επιπλέον λύσεις και όλα πάνε όπως θέλουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK