Γκολούμποβιτς: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Η Μάλαγα υποδέχεται στην πρεμιέρα του Top 16 τον Ολυμπιακό (2/1, 22:00) και ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς ευελπιστεί πως η ομάδα του θα καταφέρει να "λυγίσει" τους "ερυθρόλευκους" έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Γκολούμποβιτς: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά..."

Ο 28χρονος Σέρβος σέντερ της ισπανικής ομάδας έγραψε μεταξύ άλλων στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: "Ξεκινάμε το Top 16 με ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πέρσι, όταν δεν ήμουν εδώ, μας νίκησαν τέσσερις φορές, τους νικήσαμε στο τουρνουά στην Τουρκία, αλλά αυτά δεν έχουν σημασία τώρα. Είναι μία νέα αρχή για όλες τις ομάδες και ο Ολυμπιακός κι εμείς είμαστε διαφορετικές ομάδες από ό,τι ήμασταν το καλοκαίρι.

Φυσικά πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικές Euroleague, αλλά ξανά οι ομάδες είναι στο 0-0 και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το Top 16. Ελπίζω να έχουμε μαζί μας τον Κώστα Βασιλειάδη, γιατί γνωρίζει καλύτερα από τον οποιοδήποτε τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω, όπως πάντα, να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, να κάνω ό,τι μπορώ και να βελτιωθώ.

Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι στην απέναντι πλευρά. Είναι καλοί παίκτες και τους σέβομαι, αλλά θα βρεθούμε στο παρκέ. Δεν είναι εύκολο να να παίξω εναντίον τους, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Έχω αγωνιστεί σε ομάδες με λίγους και με πολλούς φιλάθλους. Καταλαβαίνεις την διαφορά. Οι φίλαθλοι μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι και είναι στο πλευρό μας και στις πιο δύσκολες στιγμές. Είναι πολύ σημαντικοί σε κάθε αγώνα και θα είναι εκεί για εμάς και κόντρα στον Ολυμπιακό, δημιουργώντας μια καλή ατμόσφαιρα και βοηθώντας μας να νικήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK