Υπονοούμενα Ομπράντοβιτς: "Άλλα είπαμε... άλλα κάναμε"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε προβληματισμένος μετά την οδυνηρή ήττα της Φενέρ από τη συμπατριώτισσα, Νταρουσάφακα.

Υπονοούμενα Ομπράντοβιτς: "Άλλα είπαμε... άλλα κάναμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν από την ήττα της ομάδας του κόντρα στην Νταρουσάφακα. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη συμπεριφορά των παικτών του και σχολίασε πως ο τρόπος που προετοιμάσε το ματς ήταν πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που έπαιξε εν τέλει η ομάδα του.

«Θέλω να συγχαρώ την Νταρουσάφακα για τη νίκη της. Το άξιζε γιατί έπαιξε καλύτερα. Ήταν άλλο ένα ματς που έπαιξαν πολύ σκληρά, με σκληρή άμυνα εναντίον μας. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο ματς, με πολλά ένας με έναν, αλλά με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που ήμασταν πολύ καλοί, όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ άσχημα από την μεριά μας. Το θέμα είναι ότι παίζουν πολύ επιθετικά, με σκληρή άμυνα.

Αν θες να τους νικήσεις, πρέπει να παίξεις ομαδικά. Πρέπει να πω ότι ο τρόπος που προετοιμάσαμε το ματς είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που παίξαμε. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε στην ομάδα μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εχασε η Φενέρμπαχτσε, ελπίζει για το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK