Γιασικεβίτσιους: "Από τον Ζοτς απέχω όσο η γη με τη σελήνη"

Ούτε που θέλει να βάλει τον εαυτό του στην ίδια ζυγαριά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εξήγησε ποια είναι ακριβώς η απόσταση που τους χωρίζει.

Γιασικεβίτσιους: "Από τον Ζοτς απέχω όσο η γη με τη σελήνη"
Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και λογικό ήταν τα φώτα να στραφούν πάνω του μετά το εμφατικό 75-55.

Λογικές έως ένα σημείο και οι... συγκρίσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την προπονητική φιλοσοφία τους, αφού ο Σάρας διδάχθηκε πολλά κοντά του.

Βέβαια, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ο Λιθουανός τεχνικός, απέφυγε κατηγορηματικά να μπει σε αυτή τη διαδικασία, καθώς όπως δήλωσε, "θα ακολουθήσουμε λάθος δρόμο κι ας μην το αρχίσουμε".

" Και στους δυο μας αρέσει να παίζουμε το μπάσκετ με το σωστό τρόπο και αυτό είναι το μόνο κοινό στοιχείο. Η απόσταση που χωρίζει εμένα με αυτόν είναι από τη γη στη σελήνη", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ανέλιξή του σε ρόλο πρώτου προπονητή ανέφερε: " Δεν ήταν απόφασή μου ν' αναλάβω. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα και θα δούμε τι θα συμβεί. Στόχος μου είναι να δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε κάθε φορά".

Το σχετικό απόσπασμα από την ΕΡΤ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 75-55

News 24/7

24MEDIA NETWORK