Η εκτόξευση της Ζαλγκίρις!

Aν μία ομάδα παρουσιάζεται άκρως βελτιωμένη εφέτος στην Ευρωλίγκα, αυτή είναι η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει πετύχει σχεδόν τις διπλάσιες νίκες σε σχέση με πέρυσι.

Η εκτόξευση της Ζαλγκίρις!

Δεύτερος ο Ολυμπιακός, ισόβαθμος 3ος ο Παναθηναϊκός λέει η βαθμολογία στο φινάλε του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα αλλά πόσο καλύτεροι στην πραγματικότητα είναι οι δύο «αιώνιοι» σε σύγκριση με πέρυσι;

Η απάντηση είναι καλύτεροι κατά μία νίκη! Αρα το πρόσημο στο φινάλε του πρώτου γύρου είναι θετικό. Ο Ολυμπιακός πέρυσι στο τέλος του πρώτου γύρου είχε ρεκόρ 10-5 ενώ φέτος μετράει μία παραπάνω νίκη, ομοίως και ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα φυσικά που έχει... σπάσει τα κοντέρ δεν είναι άλλη από τη Ζαλγκίρις Κάουνας που από το «πτωχό» 6-9 της περσινής σεζόν εκτοξεύθηκε φέτος στο 10-5, άρα μετράει 4 περισσότερες νίκες, ενώ την ακολουθεί με 3 περισσότερες νίκες η Μακάμπι που πέρυσι ήταν από τις απογοητεύσεις της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα, παρά τι «διπλό» στη Μόσχα με τη Χίμκι έχει καταφέρει να είναι χειρότερη από πέρυσι ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν Μπασκόνια και Εφές με -3 νίκες έκαστη σε σχέση με πέρυσι.

Η εκτόξευση της Ζαλγκίρις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK