Πήρε φωτιά με το που έφτασε Ελλάδα η Ζαλγκίρις: Κυριολεκτικά!

Η Ζαλγκίρις μπήκε στο αεροπλάνο για τα δύο πρώτα ματς των προημιτελικών της Euroleague με τον Ολυμπιακό, με ένα απρόοπτο ωστόσο να σημαδεύει τους Λιθουθανούς με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η Ζαλγκίρις έρχεται με πίστη για νίκη ή νίκες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη και την Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας στο μυαλό της πως στα δύο ματς της regular season ήταν εκείνη που γράπωσε το ροζ φύλλο αγώνα.

Το τι θα κάνει στα πλέι οφ απέναντι στους Πειραιώτες μένει να το δούμε στα ματς που έχουμε μπροστά μας, το σίγουρο πάντως είναι πως κατά την άφιξή της στη χώρα μας η αποστολή του λιθουανικού συλλόγου έζησε μία μίνι περιπέτεια ελέω ενός ασυνήθιστου γεγονότος.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζαλγκίρις στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά ο ένας τροχός του αεροπλάνου και να κινητοποιηθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για να επιλύσει το πρόβλημα μέσω δέκα οχημάτων.

Η παρέμβασή της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση και καθοριστική όπως αποδείχτηκε, αφού όχι μόνο προσγειώθηκαν όλοι σώοι και ασφαλείας, αλλά και δίχως να ανησυχήσουν στο παραμικρό αφού -για να μην πανικοβληθεί ουδείς- δεν ενημερώθηκαν για τον κίνδυνο την ώρα που ήταν στο αεροπλάνο παρά μόνο όταν έγινε η προσγείωσή του.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK