H AEK... καλωσορίζει τον Ζήση

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/7) η κλήρωση της κανονικής διάρκειας του Basketball Champions League. Στο δρόμο της τροπαιούχου ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης που η ομάδα του θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.

H AEK... καλωσορίζει τον Ζήση

Στον 3ο όμιλο της κανονικής διάρκειας του Basketball Champions League κληρώθηκε η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ.

Στα αξιοσημείωτα το "σταύρωμα" της "Βασίλισσας" με τον πρώην παίκτη της και νυν της Μπάμπεργκ, Νίκο Ζήση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στην Euroleague.

Οι ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο της ΑΕΚ (3ο):

Μπάμπεργκ (Γερμανία)

ΑΕΚ

Φουενλαμπράδα (Ισπανία)

Ντιζόν (Γαλλία)

Νίμπουρκ (Τσεχία)

Εσκισεχίρ (Τουρκία)

Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)

Καντού / Σολνόκι / ΑΕΚ Λάρνακας / Αντβέρπ / Λιετκάμπελις

Προφανώς και η επιστροφή του Νίκου Ζήση στην έδρα της ΑΕΚ ήταν η... είδηση της κλήρωσης.

Την ίδια ώρα ωστόσο ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο πρωτάρης στην Ευρώπη Προμηθέας μάθαιναν τους δικούς τους αντιπάλους.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα έχει επίσης μια γερμανική ομάδα στον όμιλο του, τη Βόννη. Όπως επίσης την Τενερίφη, τη Χαποέλ Χολόν, την Οπάβα, τη Βενέτσια και τους νικητές των Πρίστινα/Χρόνινγχεν/Φρίμπουργκ/Άβτοντορ/Μπουγιουκσεχίρ, Σιαουλιάι/Λουκόιλ/Κάρχου/Οραντέα/Ναντέρ.

Οι Πατρινοί θα παίξουν σίγουρα με Μπεσίκτας, Νεπτούνας, Οστάνδη, Ολίμπια, Βίρτους Μπολόνια, Στρασμπούρ και μία εκ των Τόρουν/Τσμόκι/Νόρκεπινγκ/Εστουδιάντες/Μπαϊρόιτ.

Τέλος ο Άρης μέσω των προκριματικών θα επιδιώξει να βρεθεί στον Α' όμιλο, με Άνβιλ, Μπάνβιτ, Λε Μαν, Λούντβινγκσμπουργκ, Αβελίνο και Βέντσπιλς και μια εκ των Χάποελ Τελ Αβίβ/Σαρλερουά/Λέστερ/Μπάκεν Μπέαρς/Μούρθια, αποκλείοντας αρχικά την Ντιναμό Τιφλίδας, εν συνεχεία το νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Νίζνι Νόβγκοροντ και στο φινάλε την Παρντουμπίτσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK