Ο Ρέπεσα έδιωξε Σάμιουελς και Τζέιμς, στην αγορά οι δύο ψηλοί της Μιλάνο

Ούτε ο Σαμάρντο Σάμιουελς ούτε ο Σον Τζέιμς βρίσκονται στα πλάνα του Γιάσμιν Ρέπεσα για τη Μιλάνο που χτίζει από την αρχή, με αποτέλεσμα δύο ψηλοί να βρίσκονται πλέον στην αγορά.

Ο Σαμάρντο Σάμιουελς και o Σον Τζέιμς αποχωρούν από τη Μιλάνο ως ελεύθεροι και ψάχνουν για νέα επαγγελματική στέγη. Ο 26χρονος Τζαμαϊκανός είχε μια πολύ καλή σεζόν με την ιταλική ομάδα (12.9 πόντοι, 5.4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα), με αποκορύφωμα τους 36 πόντους απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά όπως δήλωσε ο νέος προπονητής Γιάσμιν Ρέπεσα "είναι εκτός του δικού μου πρότζεκτ".

Το ίδιο συμβαίνει με τον 31χρονο Αμερικανό, ο οποίος δεν είχε ενεργό ρόλο ούτε την περυσινή περίοδο με τον Μπάνκο στον πάγκο.

Οι δύο παίκτες θα βρουν σίγουρα καλά συμβόλαια από τη στιγμή που οι επιλογές σε ψηλούς στην Ευρωλίγκα είναι περιορισμένες.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα