Έμεινε στην Άλμπα ο Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς βγαίνει αναγκαστικά από τη λίστα των υποψήφιων προπονητών του Παναθηναϊκού, αφού θα παραμείνει στην Άλμπα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Έμεινε στην Άλμπα ο Ομπράντοβιτς

Επειδή ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν στο κάδρο για τον προπονητή που θ' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, βγαίνει υποχρεωτικά από αυτό. Η διοίκηση της Άλμπα και ο 46χρονος Σέρβος κόουτς αποφάσισαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και έως το καλοκαίρι του 2016 δεν θα υπάρξει αλλαγή.

"Ο Σάσα θα μείνει με μας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδίου που άρχισε πριν από τρία χρόνια και αποτελεί εγγύηση ότι θα έχουμε μια ομάδα με μαχητικότητα, πάθος και τη μεγάλη θέληση", ανέφερε ο Μάρκο Μπάλντι, γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.

"Το Βερολίνο είναι το δεύτερο σπίτι μου, νιώθουμε με την οικογένειά μου σαν να είμαστε στην πατρίδα. Ανυπομονώ για νέες προκλήσεις", δήλωσε από την πλευρά του ο Ομπράντοβιτς.

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ