Έιρς ελεύθερος ψάχνεται...

Η ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να μην ανανεώσει το δίμηνο συμβόλαιο του Τζεφ Έιρς, ο οποίος κυκλοφορεί πλέον χωρίς δεσμεύσεις στην αγορά.

Έιρς ελεύθερος ψάχνεται...

Όποια ομάδα ψάχνει για 4-5αρο, ονόματα δεν λέμε, έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει τον Τζεφ Έιρς. Ο 29χρονος Αμερικανός, άλλοτε παίκτης των Πέισερς, τον Σπερς και των Κλίπερς, είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να καλύψει τα κενά στη ρακέτα και μετά το πέρας του εν λόγω διαστήματος έμεινε ελεύθερος.

Πολύ δεν έπαιξε, αλλά έχοντας πάρει την πρώτη "κρυάδα" από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έμαθε αρκετά για τον τρόπο λειτουργίας κυρίως. Ο ίδιος δήλωσε ότι απόλαυσε την εμπειρία του, από την ΤΣΣΚΑ έμειναν ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό του, ποιοτικός παίκτης είναι, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ο Έιρς αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς στην Ευρωλίγκα με 9'11'' κατά μέσο όρο. Είχε 6 πόντους με 50% στα σουτ και 4.8 ριμπάουντ, με καλύτερη εμφάνιση τους 13 πόντους - 7 ριμπάουντ κόντρα στη Ζαλγκίρις. Τόσο καλό ριμπάουντερ και ψηλό με ποσοστό 88% στις βολές δεν βρίσκεις εύκολα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK