Ο Ιτούδης κράτησε τον Τζάκσον στην ΤΣΣΚΑ

Ο Άαρον Τζάκσον θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για δύο σεζόν, αφού την Παρασκευή ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ιτούδης κράτησε τον Τζάκσον στην ΤΣΣΚΑ
Τζάκσον μπάσκετ ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήθελε να κρατήσει τον Άαρον Τζάκσον και η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ υλοποίησε την εισήγησή του. Ο Αμερικάνος γκαρντ, ένας από τους καλύτερους στο είδος του γκαρντ, επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Μοσχοβίτες για την επόμενη διετία και έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να φλερτάρει με την Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος άσος αποκτήθηκε από τη ρωσική ομάδα το καλοκαίρι του 2012 ως ο ηγέτης της Μπιλμπάο. Στην ΤΣΣΚΑ οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, άργησε να βρει τον εαυτό του, με τον Ιτούδη όμως στο τιμόνι απέκτησε ρόλο και εξασφάλισε χρόνο συμμετοχής.

Συνολικά έχει παίξει σε 183 ματς με τους Ρώσους έχοντας 6.3 πόντους (61% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα, 83% στις βολές) και 2.5 πόντους ανά 20 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από καθήκοντα οργανωτή έχει αυτά του αμυντικού εξολοθρευτή, όντας το ιδανικό συμπλήρωμα του Μίλος Τεόντοσιτς.

" Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη στον πρόσωπό μου", δήλωσε ο Αμερικάνος πόιντ γκαρντ, ενώ ο Ιτούδης σχολίασε πως " είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άαρον εκτιμάει τη δουλειά όλων στην ομάδα, νιώθει ότι ανήκει σε μια σπουδαία ομάδα και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα. Αυτά λένε πολλά για το άτομό του, έχουμε ανάγκη τέτοιους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK