Ο Ουίμς άφησε την ΤΣΣΚΑ για το ΝΒΑ

Ανατροπή πλάνων στην ΤΣΣΚΑ, αφού ο Σόνι Ουίμς ζήτησε ν' αποδεσμευτεί για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ο Ουίμς άφησε την ΤΣΣΚΑ για το ΝΒΑ
Ουίμς ΤΣΣΚΑ μπάσκετ

Στην αγορά για βασικό 3άρι θα βγει η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σόνι Ουίμς.

Ο Αμερικάνος σκόρερ είχε συμβόλαιο με τους Μοσχοβίτες, ζήτησε όμως να μείνει ελεύθερος προκειμένου να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο ΝΒΑ. Οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας σεβάστηκαν το αίτημα του Ουίμς και του επέτρεψαν να φύγει χωρίς να προβάλουν, τουλάχιστον επισήμως, συγκεκριμένες αξιώσεις.

" Ο Σόνι κέρδισε το σεβασμό του συλλόγου και των φιλάθλων, του ευχόμαστε καλή τύχη στο όνειρό του", ανέφερε ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν.

" Ευχαριστώ για την κατανόηση. Ήταν μια ειδική περίσταση. Θα ήθελα να δοκιμάσω να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά δεν κλείνω την πόρτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που μου συμπεριφέρθηκε με αγάπη", είπε ο Ουίμς στο "αντίο" του.

Ο 28χρονος Αμερικανός ήρθε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2011 και μετά από ένα χρόνο στη Ζαλγκίρις έπαιξε τρεις σεζόν στην ΤΣΣΚΑ.

Στο ΝΒΑ ήταν στο Νο39 του ντραφτ του 2008, στην κλάση των Ρόουζ, Ουέστμπρουκ και Λοβ. Έχει παίξει σύνολο 140 ματς με την τελευταία σεζόν του (2010-11) με τους Τορόντο Ράπτορς να είναι η πιο παραγωγική (9.2 πόντοι, 2.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK