Πέθανε στο παρκέ 17χρονος παίκτης της ΤΣΣΚΑ

Σοκ στο ρωσικό μπάσκετ. Ο 17χρονος Ρουσλάν Χαχλόεφ της ΤΣΣΚΑ "έσβησε" στο παρκέ και βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Πέθανε στο παρκέ 17χρονος παίκτης της ΤΣΣΚΑ

Το πρωί της Δευτέρας και μετά από ρεπό δύο ημερών ο νεαρός αθλητής πήγε για προπόνηση. Στη διάρκεια των ασκήσεων έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν κοντά του, το ίδιο και οι γιατροί, έγινε προσπάθεια ανάνηψης με απινιδωτή, αλλά η καρδιά του δεν επανήλθε. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

" Για όλους εμάς είναι ένα μεγάλο σοκ. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτό. Όλα τα παιδιά είχαν περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν από την προετοιμασία. Δεν υπήρχαν σημάδια. Ήταν από τα πιο ταλαντούχα και καλά παιδιά στην ομάδα, ένας ηγέτης", δήλωσε ο προπονητής του Αντρέι Μάλτσεφ.

Ο Χαχλόεφ γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1997 στη Βόρεια Οσετία και θεωρείτο μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ρωσικού μπάσκετ για τη θέση του σέντερ. Με ύψους 2μ08 ξεχώριζε ήδη από τα παιδιά της γενιάς του και ήταν μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας. Οι Αμερικανοί τον είχαν ήδη κατατάξει στο ντραφτ του 2019. Δεν πρόλαβε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK