Τεόντοσιτς: "Θα μείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ο ίδιος όμως διευκρίνισε ότι θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ.

Τεόντοσιτς: "Θα μείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ"

Η ΤΣΣΚΑ δεν θ' αλλάξει τόσο όσο φαντάζονται πολλοί, παρά την αποτυχία στην Ευρωλίγκα, και ο Μίλος Τεόντοσιτς θα είναι μεταξύ εκείνων που θα συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. Ο ίδιος ο Σέρβος γκαρντ, με δηλώσεις από τη γενέτειρά του, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη Μόσχα, αφού το συμβόλαιό του βρίσκεται σε ισχύ και φτάνει στο τέλος του μετά από δύο καλοκαίρια.

Ο Τεόντοσιτς βρέθηκε στο Βάλεβο, για τα εγκαίνια ενός νέου γηπέδου, και στο περιθώριο της εκδήλωσης ρωτήθηκε ξεκάθαρα για το μέλλον του. Ήταν η ευκαιρία που είχαν οι συμπατριώτες του και δεν την έχασαν.

Ερωτηθείς για ό,τι έχει γραφεί έως τώρα αποκρίθηκε: "Είμαι ευχαριστημένος που κατακτήσαμε τη VTB League, αν και χάσαμε την Ευρωλίγκα. Παίξαμε πάντω; σπουδαίο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και θα παραμείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ".

Τουρκία ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ