Τεόντοσιτς: "Θα μείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ο ίδιος όμως διευκρίνισε ότι θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ.

Τεόντοσιτς: "Θα μείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ"

Η ΤΣΣΚΑ δεν θ' αλλάξει τόσο όσο φαντάζονται πολλοί, παρά την αποτυχία στην Ευρωλίγκα, και ο Μίλος Τεόντοσιτς θα είναι μεταξύ εκείνων που θα συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. Ο ίδιος ο Σέρβος γκαρντ, με δηλώσεις από τη γενέτειρά του, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη Μόσχα, αφού το συμβόλαιό του βρίσκεται σε ισχύ και φτάνει στο τέλος του μετά από δύο καλοκαίρια.

Ο Τεόντοσιτς βρέθηκε στο Βάλεβο, για τα εγκαίνια ενός νέου γηπέδου, και στο περιθώριο της εκδήλωσης ρωτήθηκε ξεκάθαρα για το μέλλον του. Ήταν η ευκαιρία που είχαν οι συμπατριώτες του και δεν την έχασαν.

Ερωτηθείς για ό,τι έχει γραφεί έως τώρα αποκρίθηκε: "Είμαι ευχαριστημένος που κατακτήσαμε τη VTB League, αν και χάσαμε την Ευρωλίγκα. Παίξαμε πάντω; σπουδαίο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και θα παραμείνω σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ