Δελεάζει τον Ντιλέινι η Νταρουσάφακα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει τον Μάλκολμ Ντιλέινι στη Νταρουσάφακα και η διοίκησή της προσφέρει γη και ύδωρ για να τον πείσει ότι αξίζει να πει το ναι.

Δελεάζει τον Ντιλέινι η Νταρουσάφακα
Ντιλέινι Νταρουσάφακα

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι πιθανό πια να καταλήξει στην τουρκική Νταρουσάφακα.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που για δεύτερη σερί σεζόν θα ρίξει πολύ χρήμα στην αγορά με στόχο ν' ανέβει επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει εντός κι εκτός συνόρων, έχει προσεγγίσει τον κορυφαίο γκαρντ στην περυσινή Ευρωλίγκα και δεν αποκλείεται να καταφέρει ν' αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Ντιλέινι αποτελεί "μήλον της έριδος" για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός. Μόνο που η πρόταση των "πρασίνων", έναντι 2.2 εκατ. δολαρίων το χρόνο, δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί εκείνες της Νταρουσάφακα και της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έμοιαζαν φαβορί για την απόκτησή του, ιδίως αν εκεί καταλήξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Φαίνεται, ωστόσο, πως οι Τούρκοι επέστρεψαν με ακόμη καλύτερη πρόταση και τον έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα, κατά συγκεκριμένες πηγές, θ' απαντήσει θετικά και θα υπογράψει συμβόλαιο.

Αν η έκβαση είναι θετική, θα πρόκειται για την πρώτη μεγάλη νίκη της Νταρουσάφακα, η οποία με τον Μπλατ στο τιμόνι της μπορεί να πείθει εύκολα για το πρότζεκτ της.

Μια τέτοια εξέλιξη είναι πιθανό ν' ατονίσει το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Σπανούλη. Αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά το πρώτο ραντεβού του αρχηγού του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Νταρουσάφακα τινάζει τη μπάνκα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK