Ο Γουαναμέικερ έκλεισε στην Νταρουσάφακα

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ θα παίξει του χρόνου στην Νταρουσάφακα.

Ο Γουαναμέικερ έκλεισε στην Νταρουσάφακα
Γουαναμέικερ Νταρουσάφακα

Πλημμύρισαν το διαδίκτυο τα δημοσίευματα πως ο Μπράντλι Γουαναμέικερ συμφώνησε να παίξει του χρόνου στην Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη γερμανική Μπάμπεργκ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η πλούσιοι Τούρκοι φαίνεται πως εξασφάλισαν το "ναι" του. Μάλιστα κατά τις ίδιες πηγές ο 26χρονος κόμπο γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόταση που θα ήταν σχεδόν αδύνατο ν' απορρίψει, ακόμη κι αν τον ήθελε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, ακόμη κι αν οι Σπερς τού ζήτησαν να περιμένει ως την 1η Ιουλίου προκειμένου να του εκφράσουν με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους.

Ο Γουαναμέικερ ήταν παίκτης που ήθελε πολύ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό. Το κασέ του ωστόσο ανέβηκε σε απλησίαστα επίπεδα, εξ ου και γρήγορα ο Ολυμπιακός στράφηκε σε άλλες λύσεις.

Ο Αμερικανός έγινε περιζήτητος στην αγορά γιατί σε 24 αγώνες στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 12.2 με 48% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα 78% στις βολές, 4.1 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ήταν δηλαδή παίκτης ομάδας, με σωστή νοοτροπία στις δύο πλευρές του παρκέ και πολυεπίπεδη συνεισφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπλατ δεν θα είναι μόνος: "Χρυσοπλήρωσε" για βοηθό η Νταρουσάφακα

News 24/7

24MEDIA NETWORK