Εκαμψε την Κούμπαν του Μπαρτζώκα η Χίμκι

H Xίμκι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Λοκομοτίβ Κούμπαν και τη νίκησε με 86-80 στη Μόσχα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της VTB League. Αποβλήθηκε στο 3ο δεκάλεπτο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Εκαμψε την Κούμπαν του Μπαρτζώκα η Χίμκι

Παρά τις απουσίες της, η Λόκο παρουσιάστηκε εξόχως ανταγωνιστική παίρνοντας διαφορά με 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (18-28).

Η Χίμκι όμως δεν ήθελε να λαθέψει μπροστά στο κοινό της και φρόντισε να δείξει τα δόντια της. Καθοδηγούμενοι από τους εξαιρετικούς Ράις και Σβεντ οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας.

Ακόμα και μετά την αποβολή του Μπαρτζώκα για διαμαρτυρία (τα ηνία ανέλαβε ο Χρήστος Παππάς) η Λοκομοτίβ φρόντισε να βάλει πολύ δύσκολα στη Χίμκι. Το τρίποντο του Τζάνιγκ στην εκπνοή του χρόνου επίθεσης έκανε το 77-80, όμως αυτό ήταν και το τελευταίο καλάθι των φιλοξενούμενων.

Η Χίμκι έτρεξε ένα σερί 9-0 στο τέλος (στο μεσοδιάστημα ο Μπίκοφ έχασε ελεύθερο λέι απ, ο Σίγκλεντον ελεύθερο τρίποντο και ο Κλαβέρ δύο βολές) και πήρε την πολύτιμη νίκη. Ο Ράις σταμάτησε στους 31 πόντους και ο Σβεντ στους 26 τους οποίους συνόδευσε και με 6 ασίστ.

Για την Κούμπαν ο Μπρόκχοφ σκόαρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK