Εκκένωση και στην Τουρκία, "σκουπίζει" η Φενέρμπαχτσε

Σκηνικά... ΣΕΦ στην έδρα της Μπεσίκτας, αφού ζητήθηκε εκκέννωση για να συνεχιστεί ο τρίτος τελικός. Παρά τη διακοπή η Φενέρμπαχτσε νίκησε 86-80 στην παράταση και έκανε το 3-0!

Εκκένωση και στην Τουρκία, "σκουπίζει" η Φενέρμπαχτσε

Οι τελικοί στην Τουρκία δεν είναι μακριά από τους ελληνικούς. Ένταση και πάθος συνδυάζονται δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα εντός κι εκτός παρκέ.

Η Φενέρμπαχτσε πήγε την Τετάρτη στην έδρα της Μπεσίκτας και έκανε το 3-0 χάρη στο 86-80 μετά από 45 λεπτά.

Προηγουμένως ο αγώνας είχε διακοπή και το γήπεδο αδειάσει διότι μετά από τεχνική ποινή στον πάγκο των γηπεδούχων, άρχισε ρίψη αντικειμένων-κροτίδων και αφού οι διαιτητές είχαν κάνει τις σχετικές προειδοποιήσεις δυο και τρεις φορές έφυγαν για τ' αποδυτήρια. Ωσότου αποχώρησε και ο τελευταίος από την κερκίδα.

Με την επιστροφή η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε 71-69. Παρόλα αυτά στα 13'' πριν από τη λήξη η Μπεσίκτας προηγήθηκε 74-71 και η ομάδα του Ομπράντοβιτς χρειάστηκε το τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς στα 4.8'' για να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη στην παράταση. Την οποία και πήρε, αφού ξέφυγε 82-78 στα 46'', αφού οι παίκτες του Σαρίτσα δεν έμειναν ψύχραιμοι.

Ο Σέρβος σταρ είχε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε 7 (από το πρώτο ημίχρονο) με 2/8 σουτ και 3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK