Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League

Τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στo FIBA Champions League αποφάσισε στη συνεδρίασή του την Τρίτη (1/3) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Τρίτη (1/3) και αποφάσισε τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο νεοσύστατο FIBA Champions League, καθώς και τη συμμετοχή της διοργανώτριας αρχής ως μετόχου στη νέα εταιρεία.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ για τη νέα διοργάνωση, ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η παρουσία των τριών ομάδων σε αυτή. Η απόφαση δεν αγγίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν υπογράψει νέα συμβόλαιο με τη Euroleague, όπου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. 

Η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε την συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League, καθώς, επίσης, και την συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ ως μετόχου στην νέα υπό σύσταση εταιρεία".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ