Τούρκοι και Τσέχοι στο δρόμο των "Δικεφάλων" προς τη δόξα!

Δύσκολο έργο θα έχουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο δρόμο προς τα προημιτελικά του Basketball Champions League καθώς θα αντιμετωπίσουν Νίμπουρκ και Καρσίγιακα αντίστοιχα.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Η ΑΕΚ το 1968 έγραψε ιστορία ούσα η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο νικώντας στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων την Σλάβια Πράγας από την Τσεχοσλοβακία και πενήντα χρόνια μετά βρίσκει μπροστά της μία πρόκληση από την... Τσεχία.

Αντίπαλός της στη φάση των "16" Basketball Champions League θα είναι η Νίμπουρκ, με την αποστολή της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα να είναι εξαιρετικά δύσκολη αν σκεφτεί κανείς πως η Νίμπουργκ έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημά της (21 στα 21) ενώ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης είχε ρεκόρ 10 νίκες και 4 ήττες (οι δύο εξ αυτών επί του Άρη).

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με εκπρόσωπο από την Τουρκία, με τον "Δικέφαλο" του Ηλία Παπαθεοδώρου να συναντάει την Καρσίγιακα που ολοκληρωσε και αυτή την παρουσία της στους ομίλους με ρεκόρ 10 νίκες-4 ήττες.

Οι πρώτες μάχες θα λάβουν χώρα το διήμερο 6-7 Μαρτίου σε ΟΑΚΑ και Πυλαία ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν σε Τσεχία και Τουρκία μία εβδομάδα αργότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK