Εκτός εαυτού ο Ομπράντοβιτς: "Ντροπή σας..."

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Κάτι δεν πήγε καλά και ο "Ζοτς" βγήκε από τα ρούχα του στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Εκτός εαυτού ο Ομπράντοβιτς: "Ντροπή σας..."

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 95-77 την Τράμπζονσπορ εκτός, αλλά μέχρι να πάρει διαφορά και επιβληθεί στο παρκέ, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά και στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ δεν χαρίστηκε στους παίκτες του.

Ουδείς φυσικά εκ των παικτών τόλμησε ν' αντιδράσει ή να ψελλίσει το παραμικρό, κάποιοι δεν μπορούσαν καν να τον κοιτάξουν στα μάτια, όταν προσπαθώντας να τους αφυπνίσει έλεγε πως "πρέπει να πιάνετε τις... μπάλες σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάτησε κορυφή η Φενέρ: ακόμη μοιράζει ασίστ ο Σλούκας
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ