Ετοιμάζει βόμβα με Μπαρνιάνι η Φενέρμπαχτσε

Έχει βουίξει το διαδίκτυο ότι ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα είναι από τις επόμενες ημέρες παίκτης της Φενέρμπαχτσε!

NEW YORK, NY - OCTOBER 25: Andrea Bargnani #77 of the New York Knicks during a preseason game against the Charlotte Bobcats on October 25, 2013 at Madison Square Garden in New York City.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2013 NBAE  (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images)
Μπαρνιάνι Φενέρμπαχτσε NBAE/GETTY IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία από τις πιο "ηχηρές" κινήσεις των τελευταίων ετών, αφού σύμφωνα με τα όσα γράφονται διαδικτυακά συμφώνησε με τον Αντρέα Μπαρνιάνι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέλεξε τον Ιταλό πάουερ φόργουορντ προκειμένου να παίξει το ρόλο του αντι-Μπιέλιτσα στη νέα ομάδα που φτιάχνει, παρόντος του Κώστα Σλούκα, και η διοίκηση της τουρκικής ομάδα, αφού βρήκε πρόσφορο έδαφος, έσπευσε να κάνει την κίνησή της. Τον κάλυψε οικονομικά και από τη στιγμή που ο 29χρονος ψηλός δεν βρήκε κάτι αξιόλογο στο ΝΒΑ αποφάσισε ν' αποδεχθεί την πρόταση αυτή.

Αν η συμφωνία επικυρωθεί, το Νο1 στο ντραφτ του 2006 και ο πρώτος Ευρωπαίος που κατάφερε κάτι τέτοιο θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από εννέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Στην καλύτερη σεζόν του, το 2010-11, είχε 21.4 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ. Συνολικά, και μετά την τελευταία διετία στους Νικς, έχει 15 πόντους και 4.8 ριμπάουντ.

Ο Ρωμαίος άσος έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Μπιέλιτσα, αφού και καλά σουτάρει από μακριά και με πλάτη παίζει και αξιόπιστος ριμπάουντερ είναι και καλός πασέρ. Στην μαν του μαν άμυνα είναι το πρόβλημα.

Στην Ευρώπη ο Μπαρνιάνι έχει παίξει μονάχα στην Ιταλία, σε Ρόμα και Τρεβίζο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK