Ο Ομπράντοβιτς έχει ήδη διαλέξει τον αντι-Μπογκντάνοβιτς

Πριν πεινάσει μαγειρεύει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στην περιφέρεια της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ομπράντοβιτς έχει ήδη διαλέξει τον αντι-Μπογκντάνοβιτς
Μούσα Τσεντεβίτα

Η πολύ πιθανή αποχώρηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για το ΝΒΑ, αφού οι Φίνιξ Σανς, που κατέχουν τα δικαιώματά του, τον θέλουν σφόδρα φέρνουν στη Φενέρμπαχτσε τον Τζάναν Μούσα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ξεχωρίσει τον 17χρονο γκαρντ και όπως όλα δείχνουν ο δίμετρος πιτσιρικάς από το Μπίχατς της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης θ' ανήκει από το καλοκαίρι στην τουρκική ομάδα.

Εφέτος στην Ευρωλίγκα έχει παίξει σε 9 ματς με την Τσεντεβίτα, έχοντας 2.4 πόντους στα 6'41'' που μένει στο παρκέ. Θεωρείται ατόφιο ταλέντο, ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στα φτερά και να σκοράρει με άνεση τόσο από μακριά όσο και από κοντά. Πέρυσι είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του Ευρωμπάσκετ Παίδων.

Ο ίδιος ο Μούσα δήλωσε μάλλον αφελώς μετά το θρίαμβο των Κροατών επί της Φενέρμπαχτσε πως " είναι ωραίο να νικάς την επόμενη ομάδα σου". Προφανώς κάτι ξέρει περισσότερο απ' όσους κάνουν λόγο απλώς για διαπραγματεύσεις.

O "Ζοτς" δε μετά το ματς πρωταθλήματος με την Μπεσίκτας δήλωσε με νόημα πως " επειδή το μοντέλο της Euroleague θα αλλάξει και πρέπει να μιλήσουμε για το επόμενο ρόστερ από τώρα", προλειαίνοντας το έδαφος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK