Ο Πέρο Άντιτς στη Φενέρμπαχτσε

Με συμβόλαιο τριών ετών δεσμεύτηκε ο Πέρο Άντιτς στη Φενέρμπαχτσε. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία.

Ο Πέρο Άντιτς στη Φενέρμπαχτσε
Άντιτς Φενέρμπαχτσε

Μετά την απόκτηση του Κώστα Σλούκα η Φενέρμπαχτσε "έκλεισε" και τον Πέρο Άντιτς, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.

Την πληροφορία έδωσε στο twitter ο μάνατζερ του Σκοπιανού πάουερ φόργουορντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο άνθρωπος που ελέγχει το μπάσκετ, ο οποίος στην ανάρτησή του έκανε λόγο για συμβόλαιο δύο ετών με την τουρκική ομάδα και οψιόν ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Αργότερα ήρθε και η επίσημη ενημέρωση από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία με την ανακοίνωσή της καλωσόρισε τον Άντιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τον Ολυμπιακό

Φεύγοντας πριν από δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Άντιτς έπαιξε στο ΝΒΑ και στους Ατλάντα Χοκς. Πέρυσι είχε 5.7 πόντους και 3 ριμπάουντ στη ρέγκιουλαρ σίζον και 4.2 πόντους και 2.9 ριμπάουντ στα πλέι οφ. Τα "γεράκια" μάλιστα έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής χάνοντας 4-0 από τους Καβαλίερς.

Η συμφωνία με τον Άντιτς δεν αποκλείεται να επικυρώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βελιγράδι για τη γιορτή του γραφείου που τον εκπροσωπεί.

Η απόκτησή του του Άντιτς συνδυάζεται εν πολλοίς με την αποχώρηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος θα δοκιμάσει να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου παίζοντας στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Ομπράντοβιτς ήθελε έναν ψηλό με αξιόπιστο σουτ από το τρίποντο και καλό ριμπάουντερ και αυτά ο Σκοπιανός μπορεί να τα προσφέρει στα 33 του.

Όπως όλα δείχνουν η Φενέρ του "Ζοτς" θα είναι μια άλλη ομάδα του χρόνου. Σε αυτήν δεν θα έχει θέση ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τη στιγμή που οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK