Σλούκας: "Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για τον Ομπράντοβιτς"

Ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε ν' αφήσει τον Ολυμπιακό.

Σλούκας: "Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για τον Ομπράντοβιτς"

Δεν ήταν κρυφό ότι το ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Αθήνα επηρέασε την τελική απόφασή του ν' αφήσει τον Ολυμπιακό για τη Φενέρμπαχτσε. Απλώς κατά την παρουσίασή του από την τουρκική ομάδα ο Έλληνας γκαρντ το επιβεβαίωσε

Φορώντας τη νέα φανέλα του ο Κώστας Σλούκας τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας. Ξέρω που έχω έρθει. Είμαι 25 χρόνων και έκανα το πιο σημαντικό βήμα της καριέρας μου. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας και υπόσχομαι να το δείξω στο παρκέ.

Ήμουν 7 χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά θεώρησα ότι αυτό το βήμα ήταν το καλύτερο για την καριέρα μου. Ήταν το καλύτερο που μπορούσα να επιλέξω μετά τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί είναι πολύ θερμοί. Η παρουσία του κόουτς Ομπράντοβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Είμαι πολύ περήφανος που θα δουλέψω μ' έναν τέτοιο προπονητή. Ο Ομπράντοβιτς είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα. Έχει δουλέψει με πολλούς νέους παίκτες και έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης του καλύτερου προπονητή. Το θέλω πολύ γιατί αποφάσισα ν' αφήσω τον Ολυμπιακό.

Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, θα προσπαθήσω να πάω στο επόμενο επίπεδο, να προοδεύσω μαζί με την ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη και θέλει να φτάσει στην κορυφή" .

Σλούκας: "Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για τον Ομπράντοβιτς"
Σλούκας Φενέρμπαχτσε

Ο γενικός διευθυντής της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι χαρακτήρισε τον Σλούκας ως " είναι ένα από τα σπάνια παραδείγματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που συνδυάζει τη νεότητα, εμπειρία, το ταλέντο και την προσωπικότητα. Όλα αυτά τον κάνουν ξεχωριστό. Τον παρακολουθώ από πιτσιρικα. Έγινε γνωστός από τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας. Είναι δύσκκολο να βρεις τέτοιους παίκτες".

Από την πλευρά του ο Ομέρ Ονάν σχολίασε: " Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο κόσμος. Παρότι είναι νεαρός, έχει ήδη κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και είναι σταθερό μέλος της Εθνικής. Θέλω να τον καλωσορίσω κι ότι ελπίζω πως θα είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας τα επόμενα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK