Ανω-κάτω οι "τρικολόρ" από τις δηλώσεις Βέστερμαν

Μαλλιά-κουβάρια για μία ακόμη φορά έγιναν μέσα στο καλοκαίρι οι Γάλλοι, αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην πρώτη φάση του προσεχούς Ευρωμπάσκετ με αφορμή δηλώσεις του Λεό Βέστερμαν.

Ανω-κάτω οι "τρικολόρ" από τις δηλώσεις Βέστερμαν

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας και από τη νέα σεζόν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκάλεσε τεράστια αναστάτωση και φλέρταρε ακόμη και με την αποπομπή του από την Εθνική ομάδα της χώρας του όταν έδωσε συνέντευξη σε λιθουανικό ΜΜΕ.

Ο Βέστερμαν ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βενσάν Κολέ δεν του έχει μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα και όλα αυτά 2,5 εβδομάδες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

" Δεν ξέρω τίποτα για τον ρόλο μου. Ο προπονητής δεν μου μιλάει. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είμαι εδώ ή τι περιμένει από εμένα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Στη Ζαλγκίρις ο κόουτς Σάρας μου είπε τα πάντα για τον ρόλο μου. Στην ΤΣΣΚΑ που θα παίξω του χρόνου το ίδιο. Εδώ όμως δεν έχω ιδέα τι κάνω", είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε ο Γάλλος γκαρντ και όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε το… σώσε στο εσωτερικό της Εθνικής Γαλλίας.

Ο Βέστερμαν υποχρεώθηκε να προβεί, μέσω της Ομοσπονδιας μπάσκετ της χώρας σε… διορθωτική δήλωση υποστηρίζοντας πως "ε ίπα στον δημοσιογράφο ότι δεν είμαι σίγουρος για τον ρόλο μου στην ομάδα" και πως " αναρωτήθηκα μόνος μου για τον ρόλο μου στην ομάδα και δεν απευθύνθηκα στο προπονητικό τιμ". Κοινώς, τα έκανε… χειρότερα με τη δήλωση-διόρθωση.

Photo Credits: AP Photo/Bullit Marquez

News 24/7

24MEDIA NETWORK