Γενικός Διευθυντής στο Champions League της FIBA ο Κομνηνός

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός,έχοντας στο παρελθόν και πόστο στην UEFA, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Champions League της FIBA.

Γενικός Διευθυντής στο Champions League της FIBA ο Κομνηνός

Ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο ποδόσφαιρο μπαίνει στον χώρο του μπάσκετ. Ο λόγος για τον Έλληνα Πατρίκ Κομνηνό, ο οποίος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Champions League της FIBA.

Συγκεκριμένα, ο Πατρίκ Κομνηνός, διετέλεσε ως Γενικός Διευθυντής της Super League στο ελληνικό πρωτάθλημα για μία τριετία (2009-2012), ενώ ακολούθως ανέλαβε υψηλό πόστο στην UEFA, όντας υπεύθυνος διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού Champions League.

Το γεγονός πως ο Πατρίκ Κομνηνός αποχώρησε από την UEFA και το ποδόσφαιρο, ώστε να μπει στο μπάσκετ, προκάλεσε έκπληξη. Το Champions League της FIBA, όμως, αναζητούσε ανθρώπους με τεχνογνωσία και διοικητική εμπειρία σε υψηλόβαθμες διοργανώσεις και για αυτόν τον λόγο πρότεινε στον Έλληνα παράγοντα το πόστο του Γενικού Διευθυντή, το οποίο και το αποδέχτηκε.

Το γεγονός πως το μπασκετικό Champions League επέλεξε τον Πατρίκ Κομνηνό για τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή, δείχνει την αποφασιστικότητα της διοργάνωσης να βάλει διοικητικά ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία. Βέβαια, αναλαμβάνει και ένα πόστο με ρίσκο, καθώς η διοργάνωση είναι νεότευκτη και είναι αμφίβολη η επιτυχία της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK