Χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη (VIDEO)

Από ένα επεισόδιο στον ελληνικό πάγκο σημαδεύτηκε η αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων με την αντίστοιχη της Ισπανίας για τη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη (VIDEO)

Συγκεκριμένα τη στιγμή που οι Ισπανοί είχαν κερδίσει τρεις βολές (22'' πριν από το τέλος της δεύτερης παράτασης) κι ενώ η Εθνική προηγείτο 87-82, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πέταξε τη διαπίστευσή του στον Αντώνη Κόνιαρη, ενώ στη συνέχεια του έδωσε χαστούκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εφημερίδα "Τα Νέα" για το νέο άσο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε πει: "Ο ορισμός του point guard. Είναι αληθινός πλέι μέικερ. Είναι εντυπωσιακή η ηρεμία που τον διακρίνει σε οποιαδήποτε καμπή του παιχνιδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι είναι τόσο ψύχραιμος που δεν αλλάζει ποτέ έκφραση το πρόσωπό του. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα χέρια διαθέτει.

Σε συνδυασμό με την ικανότητά του να προβλέπει πού θα πάει η πάσα, εφόσον καταφέρει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, θα δημιουργήσει τεράστια αίσθηση για τα κλεψίματά του. Πρέπει να δουλέψει τα πόδια του ώστε να βελτιώσει την εκρηκτικότητά του αλλά και το παιχνίδι 1 Vs 1.

Ήδη έχει κάνει πιο αποτελεσματικό το σουτ του, που δεν ήταν το δυνατό σημείο του, αλλά πρέπει να το κάνει καλύτερο, ενώ θα πρέπει να προσθέσει στο παιχνίδι και το σουτ από ντρίμπλα. Έχει τις προδιαγραφές να κάνει την καλύτερη καριέρα από κάθε άλλον παίκτη της γενιάς του".

Διαβάστε ακόμη:

Ισπανία - Ελλάδα 85-89

Παπαθεοδώρου - Κόνιαρης: "Δεν τον χτύπησα, δεν με χτύπησε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK