Η Φενέρμπαχτσε έκοψε τα φτερά της Νταρουσάφακα

Από τη Φενέρμπαχτσε εξαρτάται η πρωτιά στην κανονική περίοδο της τουρκικής λίγκας.

Η Φενέρμπαχτσε έκοψε τα φτερά της Νταρουσάφακα

Με μια επιβλητική εμφάνιση η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 73-51 της φιλόδοξης Νταρουσάφακα εκτός και αν την τελευταία αγωνιστική νικήσει την Μπεσίκτας, θα τερματίσει πρώτη ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων.

Το παιχνίδι ήταν κομβικό, καθώς τις δύο αντιπάλους χώριζε μονάχα ένας βαθμός, ενώ η Νταρουσάφακα είχε το αβαντάζ της νίκης στον α' γύρο. Παρά την πίεση για αποτέλεσμα ωστόσο οι πρωταθλητές εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Προηγήθηκαν 11-0 και 22-6 χωρίς έκτοτε η διαφορά να μειωθεί σε επίπεδα που οι γηπεδούχοι να ελπίζουν στην ανατροπή. Αντίθετα η απόσταση άνοιγε σταθερά έως το 70-45 (μέγιστη τιμή), με αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να πετύχει μια άνετη νίκη. Ο Νίκος Ζήσης είχε 6 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Νταρουσάφακα κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, αφού βρέθηκε πίσω από την Εφές και μειονεκτεί στην ισοβαθμία. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβλήθηκε 83-79 στην παράταση της Μπεσίκτας και κρατάει την τύχη στα χέρια της, έχοντας παράλληλα ελπίδες για την πρωτιά (αν χάσει η Φενέρμπαχτσε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK