Η FIBA βρήκε χορηγό, προσφέρει περισσότερα και απειλεί την Ευρωλίγκα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, η FIBA φέρεται να έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο για την νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση που θέλει να... λανσάρει προκειμένου να "χτυπήσει" τη Euroleague.

Η FIBA βρήκε χορηγό, προσφέρει περισσότερα και απειλεί την Ευρωλίγκα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ μάλιστα, η παγκόσμια ομοσπονδία έχει συμφωνήσει ήδη με πολύ μεγάλο χορηγό, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει περισσότερα οικονομικά οφέλη στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωσή της.

Συγκεκριμένα ο Ζαν Πιερ Σιοουτά δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η Ευρωλίγκα προς το παρόν έχει μπάτζετ μεταξύ 25 και 30 εκ ευρώ. Αυτό που ετοιμάζει η FIBA θα έχει πολύ μεγαλύτερο και θα αποδώσει ακόμη περισσότερα στους συμμετέχοντες".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα