Η καταστροφή του Μάρκο Τούσεκ: "Μου τα πήρε όλα η πρώην γυναίκα μου!"

Οσο έπαιξε μπάσκετ, ο Μάρκο Τούσεκ έβγαλε αρκετά χρήματα για να ζήσει μία σχετικά άνετη ζωή από τη στιμή που θα αποφάσιζε να αποσυρθεί και μετά.Ελα όμως που κάποια προσωπικά λάθη αλλά και η πρώην σύζυγός του τον έφερε στο κατώφλι της φτώχειας...

Ο 40χρονος, σήμερα, Σλοβένος άσος εξομολογείται: "Καταστράφηκα από το διαζύγιό μου. Μου τα πήρε όλα η πρώην σύζυγός μου και κυρίως τα χρήματα που έχω κάνει από το μπάσκετ. Πήρε τα πάντα, μαζί και το γιο μου που έχω χρόνια να τον δω.

Δεν μου το επιτρέπει ενώ με απειλεί και με μηνύσεις γιατί πλέον αδυνατώ να πληρώσω τη διατροφή. Ζω με 400 ευρώ το μήνα και δεν μπορώ καν να πάω στη Σλοβενία γιατί θα συλληφθώ. Πέταξα και πολλά χρήματα στο καζίνο είναι η αλήθεια.

Οταν ήρθε μία καλή πρόταση να πάω στο Κουβέιτ, εμφανίστηκε η καρδιακή αρρυθμία και δεν μπορούσα να υπογράψω συμβόλαια. Ζω από ένα νοίκι και από κάποιες επενδύσεις στο Μαυροβούνιο όπου ζω. Μου λείπει πάνω από όλα το παιδί μου. Ευτυχώς όμως έχω το δεύτερο γιο μου, είναι τώρα 15 μηνών".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα