Η "Οδύσσεια" της Νίμπουρκ να φτάσει Θεσσαλονίκη και οι καθηλωμένοι ΟΦΗ - ΠΑΣ

Την ώρα που ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα δήλωναν αδυναμία να φτάσουν σε Ξάνθη και Χανιά αντίστοιχα, για τους προγραμματισμένους αγώνες της φάσης των "16" του κυπέλλου, μια τσέχικη ομάδα έκανε ταξίδι που μοιάζει με... Οδύσσεια προκειμένου να αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη για το FIBA Champions League.

Η "Οδύσσεια" της Νίμπουρκ να φτάσει Θεσσαλονίκη και οι καθηλωμένοι ΟΦΗ - ΠΑΣ

Οι κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν ολόκληρη την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, έχουν καταστήσει προβληματικές τις συγκοινωνίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες, ειδικά αυτούς που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

Για παράδειγμα ο ΟΦΗ κατάφερε να πετάξει από το Ηράκλειο για την Αθήνα, όμως δεν κατέστη εφικτό να γίνει η πτήση του για την Αλεξανδρούπολη. Έτσι οι Κρητικοί δήλωσαν αδυναμία να δώσουν το παρών στο παιχνίδι με την Ξάνθη και επιστρέφουν σπίτι τους.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ ταξίδεψε οδικώς από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη, όμως ματαιώθηκε η πτήση της ομάδας και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να μεταβεί εγκαίρως στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά.

Σχετικό ρεπορτάζ για τις συνέπειες και το τι προβλέπει ο κανονισμός, έχει αναρτήσει στο Contra.gr ο Αλέξης Βιρβίλης.

Την ίδια ώρα πάντως η Νίμπουρκ από την Τσεχία που είχε καθηλωθεί για τους ίδιους λόγους από την Τρίτη στην Αθήνα, κατάφερε να ταξιδέψει νωρίς το πρωί της Τετάρτης για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν και μετά από σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, το παιχνίδι με τον Άρη δεν αναβάλλεται, αλλά αλλάζει η ώρα διεξαγωγής και το τζάμπολ αντί για τις 17:00 θα γίνει στις 19:30.

Η Νίμπουρκ επικοινώνησε την ταλαιπωρία της μέσω των Social Media και όπως φαίνεται η προσπάθειά της να φτάσει εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη ήταν... συγκινητική.

Οι παίκτες της Νίμπουργκ στο "Ελ. Βενιζέλος" το απόγευμα της Τρίτης, περιμένουν καρτερικά την τύχη της πτήσης τους...

Μετά από αρκετές ώρες αναμονής οι παίκτες της Νίμπουρκ αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας για να ξεκουραστούν...

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της Νίμπουργκ ναύλωσε πούλμαν και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη...

Η αποστολή της Νίμπουρκ σε ταχυφαγείο της εθνικής οδού για να γευματίσει...

Εικόνες από τις συνθήκες στο ελληνικό οδικό δίκτυο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αλαλούμ των κανονισμών στο Κύπελλο
Άλλαξε ώρα το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ
Κατεβαίνει κανονικά ο Πλατανιάς!
Απίστευτη ταλαιπωρία για Νίμπουρκ! Πήγε οδικώς στη Θεσσαλονίκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK