Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς

Η ήττα στη Σμύρνη έβαλε σε μεγάλες φουρτούνες τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία αν χάσει και στο τέταρτο ματς της ημιτελικής σειράς θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη σεζόν.

Έξαλλο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρ
INTIME SPORTS

Η Καρσίγιακα αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και το 84-83 στην παράταση επί της Φενέρμπαχτσε στην "Αρένα" της πόλης δημιούργησε συνθήκες έκπληξης στο μεταξύ τους ζευγάρι. Οι πρωταθλητές είχαν ήδη χάσει ένα ματς στην Κωνσταντινούπολη και πήγαν στη Σμύρνη για ν' ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο 44' και στο 83-80 έμοιαζε να πετυχαίνουν τη νίκη που έψαχναν. Το φινάλε όμως τούς σόκαρε. Στα 49'' πριν από τη λήξη του έξτρα πενταλέπτου ο Γκάμπριελ μείωσε στον έναν, ενώ στα 4'' ο ίδιος σκόραρε για τους γηπεδούχους και καθόρισε τη μοίρα ενός συγκλονιστικού αγώνα, στη διάρκεια του οποίου η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε πίσω ακόμη και με 15 πόντους. Με τον Ζήση όμως ισοφάρισε 76-76 και διεκδίκησε τη νίκη στην παράταση. Χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε 8 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 20 πέτυχε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ντίμπλερ και Γκάμπριελ έκαναν τη ζημιά σε μια άμυνα που δεν θύμισε καθόλου εκείνη που έστειλε τη Φενέρμπαχτσε στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK